MÅLGRUPPEN

MÅLGRUPPEN

LIDT OVERVEJELSER

 

 

Vores målgruppe er forældre som

- selv vægter de fleste af vores værdier,

- forholder sig kritisk i forhold til brug af mobiltefefon, Ipads og andre elektroniske apperater sammen med småbørn,

- bifalder vores økologiske og holistiske tankegang og fravalg af sundhedsskadelig kemi 

- elsker naturen og ønsker at jeres barn skal opleve den på tæt hold.

 

Vi er meget bevidste om vores rolle som børnenes andet hjem, og vi ønsker os et sundt venskab og et gensidigt givende samarbejde med vores børns familier.

Vi har vores eget syn på hvordan et godt børneliv ser ud, og den nødvendige tillid etableres bedst med forældre som deler vores livskvaliteter. Det er altid en glæde at samarbejde med forældre som ser og værdsætter vores særheder - og omvendt :-)

 

I vores pædagogiske arbejdet er vi bl.a. inspireret af Jesper Juul, og opfordrer vores forældre til at studere ham lidt.

Jesper Juul var en meget jordnær, let forståelig og børneklog forfatter og familieterapeut. Han giver i sine seneste bøger ret klare beskrivelser af hvorfor vi ikke skal overlader for meget ansvar til barnet, fordi det skaber smerte og frustration i barnet.


Vi oplever selv at blive mere autentiske og tydelige voksne, når vi en gang imellem genopfrisker hans klare budskaber. Og vi ser det samme ske for forældrene her, når de tager hans ideer til sig. - 


En letlæst og meget god bog at starte med er "Her jer jeg - Hvem er du?"

 

Det er vigtigt at dit barn passer ind i den børnegruppe vi har, og at du føler dig tryg og klar til at aflevere din lille guldklump hos os, det sker naturligvis ikke uden tilvænning og en gensidig oplevelse af tillid. Derfor vil du og dit barn blive inviteret på besøg en formiddag, et par måneder inden planlagt opstart, hvor vi gensidigt kan tage stilling til om vi er det rigtige sted for dig/ jer og jeres barn.

 

Vi er i den meget herlige situation, at vi bliver kontaktet af mange interesserede forældre, så tøv ikke for længe, hvis du gerne vil sikres en plads.

At stå på vores venteliste er gratis og uforpligtende - indtil andet er aftalt.